Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

po wielu zmianach zdania(dluga historia)... mam w planie budowe lolka :) w tej chwili czekam na wz, jak dobrze zawieje to moze do zimy postawi sie fundamenty :)

pozdrawiam

xpx

:)

O, to jednak już decyzja zapadła :D Fajnie :D My też może w tym roku fundamenty, ale działkę nam dosyć "podlało", wiec nie wiadomo :cry: Zależy od pogody, na razie wszystko się przeciąga...

Pozdr.

po wielu zmianach zdania(dluga historia)... mam w planie budowe lolka :) w tej chwili czekam na wz, jak dobrze zawieje to moze do zimy postawi sie fundamenty :)

O, to jednak już decyzja zapadła :D Fajnie :D My też może w tym roku fundamenty, ale działkę nam dosyć "podlało", wiec nie wiadomo :cry: Zależy od pogody, na razie wszystko się przeciąga...

Pozdr.

fakt, te opady sa okropne :( ja za ok2/3 tygodnie odbieram wz no i jak dobrze zawieje to na przelomie lipca/sierpnia na dzialce bende mial rury z woda i kanalizacja, jak narazie jakos w miare sie posuwa to wszystko :) bardzo chcial bym zaczac tej jesieni ale to juz pokaze samo zycie :wink:

pozdrawiam :)

xpx

• 1 month później...

Wiesz, ciężko mi powiedzieć czy damy radę (strasznie byśmy chcieli w tym roku chociaż fundamenty zrobić), ale siła wyższa...

Na razie złożone mamy dokumenty na POzwolenie, podobno tutaj trzeba czekać miesiąc :o a coś potem tez chyba trzeba czekać, zeby się uprawomocniło...

Tak ze jeśli w tym roku zaczniemy to będzie bardzo dobrze ;)

• 4 weeks później...

hello, wiem ze na nadmiar wolnego czasu nikt nie moze sie poskarzyc :wink: heh ale mam ogromna prosbe do Pani/Pana Maaarteczka, a mianowice, czy moglibyscie zalozyc dziennik Waszej budowy na tym forum? :) mysle ze bylo by to korzyscia dla nas wszytskich :)

a co tam slychac u pozostalych "KOWICZOW" :wink: ? :) mam nadzieje ze sprawy papierkowe nie ciagna sie tak jak u nas hehe...

pozdrawiam serdecznie :)